Welkom in onze analoge audio-wereld. De website met alle audio apparatuur vanaf de jaren '20 tot heden!!

Nu met al meer dan 160 bandrecorder merken in eigen collectie de grootste verzamelsite!!

 

Allereerst dit: Het lijkt misschien alsof er al een tijdje niets meer gebeurt met onze site, maar niets is minder waar. Integendeel: we zijn volop bezig met het bouwen van een compleet nieuwe website. U kunt deze hier al bewonderen. Laat gerust een reactie achter!

At first this: We are very busy with a whole new website in two languages.
You can see it already when you follow this link! We are glad to hear your response!

Ik ben deze website aan het maken voor iemand die graag zijn collectie op het internet wil laten zien. Hij verzamelt apparaten met als doelstelling zoveel mogelijk oude (onbekende) apparaten bijeen te krijgen. Daarnaast zijn er een aantal (semi)-professionele modellen in zijn bezit.
Alle foto's die op de website te zien zijn, zijn origineel gemaakt. Zoals u de apparaten dus op de foto ziet staan, zo zien ze er ook in werkelijkheid uit.

Het is de bedoeling dat deze website een informatief geheel wordt. U kunt er informatie vinden over onze verzameling en nog wat andere dingetjes. Hier zullen dus veel (unieke) bandrecorders, maar ook wat cassettedecks, platenspelers en oude radio's te vinden zijn. 

Via
deze link komt u op mijn eigen pagina, waar u een inzicht kunt krijgen in de spullen waarvan ik zelf gebruik maak. Dat zijn ook bandrecorders, enz.

Deze website blijft nog steeds als status zijnde  "onder constructie". Zo kunt u elke keer dat u deze site bezoekt nieuwe spullen tegenkomen.

Wij wensen u veel plezier met een bezoek op deze website.